Wat anderen zeggen

over Laura

Crista Casu

Trainee
Acht jaar geleden ben ik gestart met trainen bij Laura, een aanrader voor iedereen. De stap nemen om hulp te vragen is best groot. Een personal trainer, helpt dat nou echt? Ja dus! Een van de beste beslissingen die je voor jezelf kunt nemen.
Laura is altijd positief, is in staat je uit een negatieve spiraal te halen. Ze is betrokken en respectvol, je bent niet zomaar een klant maar je doet er echt toe. Een professional die in staat is je te motiveren. Naast training ook coaching, meer kunnen dan je zelf dacht. Met haar kennis en ervaring maakt ze de training persoonlijk passend en afwisselend, zowel binnen als buiten.

Marten Krikken

Trainee
Na jarenlange rugklachten nu door oefeningen met Laura een ,,nieuw'' lichaam gekregen => soepel, pijnvrij en vitaal! Dankjewel voor jouw persoonsgerichte aanpak.


Net zoals ik mij meer bewust kan zijn van keuzes die ik zelf maak. Bewustzijn is een levenslange missie.
Ook trainen met Laura? 
Begin vandaag nog!
Maak een eerste afspraak
Wij (mijn man -59- en ik -52-) trainen sinds ruim drie jaar elke week en soms twee keer per week via Personal Training bij Laura en ik kan niet anders zeggen dan dat we super enthousiast zijn! We slaan geen training over en waar ik toen ik begon flink te zwaar was en sporten meer als noodzakelijk kwaad zag, is dat met Laura totaal omgedraaid. Sporten met Laura is fijn, afwisselend, veilig en professioneel en ze weet je altijd op de perfecte manier te motiveren en je vrolijk ook nog het uiterste van jezelf te laten vergen. Met veel toewijding en kennis van techniek let Laura heel goed op je houding zodat je alles uit de oefening kan halen. Ik ben zoveel sterker en fitter geworden en hoop nog jaren bij Laura te trainen!

Margit de vries

Trainee
De lessen van Laura zijn altijd goed! Ze let goed op je houding tijdens de oefeningen. Zorgt voor opties als je last hebt van blessures. Zo kan je lekker blijven sporten!

Astrid

Trainee
Laura Stigter bokshouding vooraanzicht zwart-wit
Toen ik begon met personal training bij Laura, had ik maar gewoon geaccepteerd dat ik sporten niet leuk vond en dat ik het dus maar tegen mijn zin moest gaan doen. Maar al heel snel sloeg dit om: vanaf les 1 was het al gezellig met Laura en toen ik resultaat begon te zien, begon ik zelfs het sporten zelf leuk te vinden. Laura weet wat ze doet en nog belangrijker: ze weet wat jij doet. Ze ziet het precies als je een oefening net even iets anders moet doen en ze heeft een onbegrijpelijk talent om precies te onthouden wat je een half jaar geleden nog niet kon en nu ineens wel. Dat werkt ontzettend motiverend. Ze geeft je een paar motiverende kreten als je inzakt, maar weet ook wanneer het genoeg is. En Laura is realistisch: tevreden zijn met jezelf is het doel, en dat zit ‘em echt niet in een sixpack

Jorien Renkema

Trainee

Erik Wismeijer

Trainee
Sporten is iets wat ik al jaren doe en ook fanatiek dus ik twijfelde wel aan het inschakelen van personal trainer. Toch overstag gegaan en blij ook. Laura weet mij net dat beetje extra te pushen en de trainingen zijn veel afwisselender en leuker dan die van mijzelf. Ze vliegen voorbij. Resultaat is er ook!

Erik Wismeijer

Trainee
Gemaakt en gehost door Webservicedienst
× Hoe kan ik je helpen?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram