Laura Stigter bidon met logo zwart wit

Prijzen

Personal Training moet bereikbaar zijn voor iedereen.
Prijzen gelden voor 1 of 2 personen.
- 1 uur Personal Training €55-* 
- 45 minuten Personal Training €45,-*
- 30 minuten Personal Training €35,-*

*Er is een meerprijs van €10 per persoon voor een 3de of 4de deelnemer.
*Prijzen zijn exclusief 9% btw.
Maak een afspraak

De trainingen vinden plaats in mijn pt studio op de Sleedoorn 55 in Emmen.

Doelen behalen

Je wilt je eigen doelen behalen. Maar wat wil je eigenlijk behalen? Het is vaak makkelijker gezegd dan gedaan om dit op eigen wilskracht te doen. 

Ik kan jou helpen met het halen van die doelen. Is jou doel gewoon 10 kg afvallen of blijkt er toch meer achter te zitten? Wat verandert er echt voor jou als jij je doel gehaald hebt?

Laura Stigter gewicht
Laura Stigter balans hunebed

Ook voor jou

Of je nu wil afvallen, gezonder worden, beter in je vel wil zitten, werken aan je figuur of juist wil werken aan blessure preventie, een personal trainer biedt meerwaarde.

Voor iedereen die een stok achter de deur nodig heeft of specifieker wil gaan trainen.

Sinds 2012

Ik ben vanaf 2012 werkzaam als personal trainer. Vanaf 2020 werk ik als zzp’er en geef ik de trainingen in mijn eigen sportstudio bij mij thuis. 

Je hoort vaak dat bepaalde oefeningen niet goed zijn of dat je gewoon maar 3 setjes moet doen van een oefening, maar niemand verteld je waarom... zo hoor je ook van alle kanten dat bepaalde voedingsproducten slecht zijn of zelfs vergif, maar niemand zal het degelijk en wetenschappelijk onderbouwen. Voor mij een reden om meer verdieping te zoeken. Zo kwam ik bij een gedegen opleidingsinstituut Chivo uit. De opleiding functioneel pilates en vitaliteitscoach hebben mij veel meer inzichten en onderbouwingen gegeven. Ik kan de klanten die ik train nu optimaal helpen met bewegen, voeding en coaching. 
Laura Stigter op boomstronken
Gemaakt en gehost door Webservicedienst
× Hoe kan ik je helpen?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram